Yritys

ja palvelut

Yritys

Televisio-ohjelmien, elokuvien ja musiikin äänityspalvelut

Pop Service on musiikin, televisio-ohelmien ja elokuvien äänipalvelujen ammattilainen. Osaavilta äänittäjiltämme käyvät kaikki elokuvien ja mainosten laadukkaat äänitykset sekä äänentoistopalvelut kaikille kanaville, kaikille tuotantoyhtiöille. Palveluihimme kuuluvat: 

Räätälöidyt palvelut tuotantoosi sopivalla kalustolla

– Äänitykset

– Äänentoisto

– Äänen jälkituotanto

– Langaton tekniikka

Rakennetaan yhdessä toimiva paketti!

Palvelut

Palvelut kymmenien vuosien kokemuksella

Toimintamme on saanut alkusysäyksensä jo 1980-luvulla, jolloin toimimme media-alan moniottelijana. Vuodesta 1998 olemme jatkaneet toimintaamme ääni edellä. Yli 25 vuoden ajan olemme luoneet pitkiä asiakassuhteita useiden tuotantoyhtiöiden kanssa ja keskittyneet erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Kehitymme ympäröivän maailman mukana. Seisomme etulinjassa, kun langaton maailma ja uudet tekniikat kehittyvät, valmiina kehittymään yhä paremmiksi. Kehitämme palveluitamme asiakkaittemme muuttuvia tarpeita vastaaviksi sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy.

Referenssit

Referenssit

Pop Service mukana lukuisissa tuotannoissa

Pop Service on ollut historiansa aikana mukana lukuisissa tuotannoissa. Voidaankin hyvällä syyllä sanoa, että televisiosta tulee joka päivä jotakin, minkä tuotannossa olemme olleet mukana.